Mainiot Majat vapaa-ajan asunnot ......sadunomainen lomasi

Jos etsit hiljaista, rauhallista lomakohdetta, kilometrien päässä jokapäiväisestä kiireestä, ei tarvitse etsiä enää. Mitä ikinä etsitkin lomakohteeltasi, löydät sen varmasti MAINIOT MAJAT vapaa-ajan asunnoista.

Valittavanasi on kuusi majoituskohdetta suositulla Saariselällä, pohjoisessa Lapin sydämessä.

Aamurusko, Ensilumi ,Lumilinna, Onnenaika ja Onnela ovat molemmat rivitaloasuntoja Saariselän keskustassa, ja Arran on viihtyisä ja poikkeuksellinen mökki metsän reunassa vain puolentoista kilometrin päässä keskustasta.

Kaikissa on oma sauna, ja ne sijaitsevat murtomaahiihtolatujen vieressä.

Kaikki kuusi majoituspaikkaa on äskettäin kalustettu uudelleen ja ne on varustettu kaikin mukavuuksin edustaen lappilaista tyyliä ja ottaen huomioon rakennusten ominaispiirteet.

Majoituskohteet heijastavat omistajiensa kiintymystä ja rakkautta Lappiin ja sen taianomaiseen luontoon. Minkä tahansa Mainiot Majat asunnon valitsetkin - tarpeittesi mukaan - voit olla varma että löydät rauhoittavan ilmapiirin, joka saa Sinut välittömästi rentoutumaan ja pääsemään etsimääsi lomatunnelmaan.

Seuraa mottoamme: Nauti satulomasta lapissa!


Arran on viehättävä ja viihtyisä mökki lumoavan metsän reunassa. Sen ympärille mahtuu hyvin istumaan 8 henkilöä. Arran on 94 m².

Onnela sijaitsee Saariselän sydämessä, ja siihen mahtuu mukavasti jopa 4 henkilöä. Alakerta 39m² , parvi 24m².

Lumilinna on ihanteellinen loma-asunto Saariselän keskustassa. Alakerta 52m², ylakerta 20 m². Se on varustettu 6 hengelle.

Onnenaika on tyylikäs, mukava huoneisto aivan Saariselän keskustassa. Alakerta 50m², parvi 24 m². Huoneistossa on töysi varustus 5 henkilölle

Ensilumi on kauniisti kalustettu huoneisto sijaitsee aivan Saariselän keskustassa. Majoitusta 2-4 henkilölle. Alakerta 37 m², parvi 14 m².

Aamurusko on hyvin lyhyen kävelymatkan päässä kaikesta, josta voit unelmoida. Alakerta 39 m², parvi 24m²